Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

The Armory

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

....has been ordered 5 mintues ago. Here are the pieces:

Gigabyte Triton GZ-XX1CA-SNB Black Aluminium Front (Without PSU)

Corsair Powersupply 520W Black, ATX/EPS, 120mm Fan, 4xSATA, SLI, WxHxL 150x86x150

MSI 975X Platinum PowerUP Ed., I975X, Socket-775, ATX, GbLAN, ViiV, PCI-Ex16

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz Socket LGA775, 4MB, BOXED w/fan

OCZ Platinum DDR2 PC6400 2048MB KIT, w/two 1024MB PC6400 XTC,CL4-4-4-16, Rev2

MSI GeForce 8800GTX 768MB GDDR3, HDCP, PCI-Express, 2xDVI-I, Tv-Out, 384bit

Samsung DVD±RW burner, SH-S183A, 18x, Dual, Black, OEM, SATA

Western Digital Caviar SE16 400GB SATA2 16MB 7200RPM

Microsoft Windows XP Home SP2b English OEM

Price without delivery is E1,739.03 (thats $2322.82). Hope it arrives before the weekend. If not - i am SOOOOOOOOOOOO getting sick next week... :(

Ok Kywalker, now all you need is Battlefield 2142, and you will be all set. :p

Congrats on your new system, and I hope you have many hours of fun with it. :(

He ALSO needs a monitor, a keybord, a mouse... without that he's not going to be able to play minesweeper... :)

brol, nie kupuj 2142 to kupsko jakich malo... tak jak bf2... kup css i wtedy pogramy razem :) :D

• Author

I have KB, i have mouse (but i will need a new one that's true). Monitor comes next month - i will be needing an expert opinion on monitor btw. And yes - a desk, but they are cheap as dirt (E30).

Nim cokolwiek kupię do grania w sieci, muszę najpierw mieć dobrą kartę bezprzewodową - taką, która nie będzie ciągle zrywać połączenia.

Nice setup. You should be all set with that system for a while. Hope you have fun. Now get 2142 and play with us. :(
  • Author

Brat!!!!!!!!!! Ten sprzęt działa. Złożenie zajęło mi 3 godziny, ale poszedł jak torpeda. Grafika po prostu jest boska (jak matka boska).

Ale śpiący jestem.... a to dopiero wtorek.

a w co grasz?

polecam heroes'y piatke... grafa wymiata kurz spod szafy, nawet na moim beznadziejnym atari...

powiedz jakie gry masz a jakie chcesz kupic?

• Author

Mam tak: 'Total War Eras' (znaczy się 'Shogun', 'Medieval' i 'Rome' ze wszystkimi dodatkami) oraz 'Company of Heroes' (przyszedł razem z kartą GFX). No i mam kilka tytułów, które z Polski przywiozłem. Acha - no i 'Americas Army' - sprawdziłęm i moje stare konto wciąż działa.

Przez jakiś czas nie będę chyba kupował za dużo gier, gdyż mam juz mało kasy. Ale mnie nawiawiają na CS:S. Poza tym bedę musiał zrobic listę zakupów.

Brat!!!!!!!!!! Ten sprzęt działa. Złożenie zajęło mi 3 godziny, ale poszedł jak torpeda. Grafika po prostu jest boska (jak matka boska).

Ale śpiący jestem.... a to dopiero wtorek.

a w co grasz?

polecam heroes'y piatke... grafa wymiata kurz spod szafy, nawet na moim beznadziejnym atari...

powiedz jakie gry masz a jakie chcesz kupic?

Mam tak: 'Total War Eras' (znaczy się 'Shogun', 'Medieval' i 'Rome' ze wszystkimi dodatkami) oraz 'Company of Heroes' (przyszedł razem z kartą GFX). No i mam kilka tytułów, które z Polski przywiozłem. Acha - no i 'Americas Army' - sprawdziłęm i moje stare konto wciąż działa.

Przez jakiś czas nie będę chyba kupował za dużo gier, gdyż mam juz mało kasy. Ale mnie nawiawiają na CS:S. Poza tym bedę musiał zrobic listę zakupów.

Yeah okay, I understood all that. :) Hope its a good thing!

Acha - no i 'Americas Army' - sprawdziłęm i moje stare konto wciąż działa.

no to napisz w co gramy :) :) :) :) CS:S jest naprawde fajny. AA (nowa wersja) nie wiem czy mi pojdzie na kompie.

Yeah okay, I understood all that. :) Hope its a good thing!

Yep, it is! :) We're just sharing the information what games we can play together.
  • Author
Nowy AA wymaga 2.4 GHz i cośtamjeszcze. Możesz sprawdzić na stronie. Ja na razie będę mógł grać tylko w to (jak tylko uda mi się ściągnąć oczywiście), gdyż... no wiesz.... kasa... Poza tym jest problem z moim łączem internetowym. Istenieje możliwość, że będzie ciągle przerywać... to by było kiepskie.

nie klam ze tak zle z kasa stoisz. kupujesz pc-ta za 1k plus EUR a nie masz 10Eur na CS:S? :) :)

jak chcesz to ci kupie na imieniny, ale to dopiero w lipcu :) :)

btw: jest do kupienia oryginalna wersja kinowa SW (tzn. jest plyta zremasterowana, a na drugiej wersja oryginalna). Nie pamietam ile kosztują.

• Author

CS:S kosztuje E25. Poza tym muszę teraz oszczędzać na przyjazd matki. Wynajęcie samochodu na tydzień trochę kosztuje (aczkolwiek mniej niż się spodziewałem), ale będę musiał zrobić sobie kilka sesji próbnych - wiesz, ruch lewostronny i te sprawy.

Generalnie zobaczę ile mi zostanie po opłaceniu rachunków. Jak mnie będzie stać, to zacznę kupować też i inne gry.

No właśnie - wersja SUPERSPECIALEDITION a potem oryginalna. Jakby sprzedawali oddzielnie. Ale jak kupisz dla siebie (nie wiem czy kupowałeś starą trylogię jak wychodziła w 2004), to sie nie obrażę, nie?